Synex levert de volgende producten en diensten

Product/Dienst

  • Digitale Display – voorzien van LCD schermen, vaste locatie, aangestuurd via DMD-Platform

  • Mobiele Digitale Display – voorzien van LCD schermen, variabele locatie, aangestuurd via het DMD-Platform

  • Toegang DMD-Platform – toegang tot DMD-Platform van toepassing op “eigen” LCD/TFT schermoplossingen

  • Garantie S, M, L – Garantietermijn, reparatie, vervanging wel of niet op locatie

  • Cross reclame oplossingen – oplossingen en begeleiding bij plaatsing van Digitale Display op andere locatie

Tarieven

Digitale Display

De tarieven zijn opgebouwd uit zogenaamde eenmalige Installatie- en Leveringskosten en een maandelijkse contributie voor het gebruik van het DMD-Platform.
Mobiele Digitale Display

1. levering aan klant welke de Digitale Display zelf verplaatst. De tarieven zijn opgebouwd uit zogenaamde eenmalige Installatie- en Leveringskosten en een maandelijkse contributie voor het gebruik van het DMD-Platform.
2. tijdelijke levering van de Digitale Display door Synex op aangegeven gewenste locatie. De tarieven zijn opgebouwd uit zogenaamde eenmalige Installatie- en Leveringskosten en eenmalige contributie gedurende de levering van de Digitale Display.

Garantie

Het Garantiepakket Standaard wordt inclusief geleverd. Voor de pakketten Medium en Large wordt een maandelijks tarief per Digitale Display berekend.
Toegang DMD-Platform
De tarieven zijn opgebouwd uit zogenaamde eenmalige Installatie- en Leveringskosten en een maandelijkse contributie voor het gebruik van het DMD-Platform. (is inclusief bij afname van een Digitale Display)
Cross Reclame Oplossingen
De tarieven worden opgebouwd uit vooraf bepaalde consultancy kosten in overleg tussen de klant en Synex.

Alle tarieven zijn exclusief BTW

Waarom zo goedkoop?

Hoe is het mogelijk dat Synex zo goed en goedkoop kan leveren? Synex werkt in de basis met een standaard model welke in veel varianten is te realiseren en welke in productie wordt vervaardigd, waardoor de ontwerp- en productiekosten laag zijn. Daarnaast zijn wij een kleine organisatie zonder veel personeel, zonder duur kantoorpand, zonder dure bedrijfswagens, zonder bla bla.

Ons motto “betaalbaar en zorgeloos digitaal etaleren voor iedereen”

Kortingen

Bij afname van grote aantallen Digitale Displays worden er over de tarieven kortingspercentages berekend. De kortingspercentages op de tarieven zijn van toepassing bij Levering en Garantie op eenzelfde locatie.

Garanties

De producten en diensten van van Synex zijn van grote kwaliteit. Daarom geldt standaard 12 maanden 100% garantie op de werking van de Digitale Display en het DMD-Platform. Uiteraard met uitzondering van schade door de afnemer of derden veroorzaakt. Door middel van het Garantiepakket Medium of Large kan de garantie voor de volledige contracttermijn gelden.

Close Panel

Contact Us:

+31 6 280 240 61

Call us Anytime

info@synex.nl

info@synex.nl

Follow Us:

Stay in Touch: