Voordelen

Buiten het feit om dat Digitale Displays een professionele uitstraling hebben, aantrekkelijk zijn voor het passerende publiek en de etalage altijd up to date is, door eenvoudige verrichtingen van achter de computer, zijn er nog tal van voordelen welke u op deze pagina aantreft.

Besparing

Naast de direct te realiseren besparingen op het gebied van drukwerk, printergebruik, kleurentoners/inktpatronen, papier en tijd is er nog een groot voordeel voor uw eigen klanten. De vrij gekomen tijd voor het personeel kan hier weer aan besteed worden. Uitbesteed reclame werk in de vorm van reclame affiches of pamfletten op locatie, welke wekelijks/maandelijks worden gedrukt, zijn verleden tijd

Bestaand en nieuw combineren

Het is mogelijk om vanaf uw bestaande website een link te maken naar het DMD-Platform waar uw Digitale Displays, zoals opgesteld in uw winkeletalage, aantrekkelijk worden gepresenteerd. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om de actuele winkelaanbiedingen in te zien. Hierdoor bent u er ook zeker van dat de laatste aanbiedingen via alle kanalen bekend worden gemaakt. Foto’s uploaden naar uw eigen bestaande website is hiermee verleden tijd geworden.De Digitale Displays voorzien van uw actuele aanbod zijn door iedereen te zien!

Kosten worden opbrengsten

De mogelijkheid bestaat om tegen vergoeding een andere ondernemer gebruik te laten maken van een van de LCD schermen in een Digitale Display. Door hiervan gebruik te maken zal de Digitale Display zichzelf terugverdienen, sterker nog de Digitale Display, zal naast al de functionele voordelen voor uzelf, nog geld opleveren ook.

Computer onafhankelijk

Het “bedienen” van de Digitale Displays is niet computer afhankelijk. Thuis op kantoor in het vliegtuig of op vakantie er is altijd toegang tot de Digitale Displays. Kortom via het DMD-Platform kunt u over de hele wereld uw Digitale Displays “bedienen” en voorzien van informatie of “gewoon” zien.

Presentatie op de schermen

Met behulp van het DMD-Platform zijn foto-formaat, type bestand, merk fotocamera, grootte etc. onbelangrijk geworden. Alle foto’s krijgen door de gebruiksvriendelijke tool op het DMD-Platform automatisch het juiste formaat, behorende bij het gekozen LCD scherm in de betreffende Digitale Display.

Meerdere Vestigingen

Indien uw bedrijf meerdere vestigingen heeft waar Digitale Displays zijn geplaatst is het mogelijk om in alle vestigingen gelijktijdig hetzelfde aanbod te presenteren en actueel te houden. Het grote voordeel is dat de aansturing van alle Digitale Displays vanuit 1 locatie kan plaatsvinden.

Evenementen

De LCD schermen in een Digitale Display worden via het internet of UMTS voorzien van de presentaties welke door de gebruiker zijn ingebracht op het DMD-Platform. Hiermee is het mogelijk om een Digitale Display overal neer te zetten of mee te nemen naar bijvoorbeeld externe evenementen. Uiteraard bieden wij ook een mobiele Digitale Display aan voor dit soort evenementen.

Cross Reclame

Het plaatsen van een Digitale Display op bijzondere locaties biedt de mogelijkheid om reclame te maken op plaatsen waar veel mensen samen komen, de plaatselijke tennisvereniging, het zwembad of wellicht bij een andere ondernemer op een voor u aantrekkelijke locatie. Tevens zijn er mogelijkheden om andere ondernemers gebruik te laten maken van een van uw eigen LCD schermen. Hiermee is het mogelijk dat de Digitale Display zichzelf terugverdiend.

Voor Cross Reclame biedt Synex een tal van mogelijkheden, die door uzelf of door Synex kunnen worden geïnitieerd.

Close Panel

Contact Us:

+31 6 280 240 61

Call us Anytime

info@synex.nl

info@synex.nl

Follow Us:

Stay in Touch: