Het DMD-Platform is de intermediar tussen de Digitale Display en de klant. Vanuit het DMD-platform vindt de aansturing, bediening en informatiewisseling plaats van alle Digitale Displays.

De communicatie tussen de klant, het DMD-Platform en de Digitale Display is SSL beveiligd.

Elke gebruiker van een Digitale Display logt via de klantnaam en een uniek wachtwoord in op het DMD-Platform. Hiermee komt de gebruiker in een omgeving terecht welke specifiek voor hem/haar is opgemaakt. In deze omgeving is een overzicht zichtbaar van het aantal afgenomen Digitale Displays en LCD schermen. Door middel van een gebruiksvriendelijke tool is het vanuit hier eenvoudig de Digitale Displays per LCD scherm te voorzien van informatie. Tevens is het hier mogelijk om een voorstelling van een LCD scherm op het computerscherm te tonen alvorens de Digitale Displays te activeren en te voorzien van de nieuwe informatie.

De Digitale Displays welke zijn voorzien van interne besturingssystemen zoeken regelmatig (frequentie hiervan is in overleg met de klant) contact via het internet met het DMD-Platform om zo de laatste update van informatie binnen te halen en te tonen op de LCD schermen in de Digitale Displays.

Tevens is het mogelijk om het DMD-Platform te linken aan uw eigen website zodat uw klanten ook uw Digitale Displays kunnen bekijken. 

Het DMD-platform draait op stabiele en betrouwbare internet servers. De servers van het DMD-Platform zijn in verband met redundantie (volledig van elkaar gescheiden locatie’s) gesitueerd op twee locatie’s in Nederland. In geval van calamiteiten op een van de locatie’s blijft het DMD-Platform altijd actief.

 

 

 

 

Close Panel

Contact Us:

+31 6 280 240 61

Call us Anytime

info@synex.nl

info@synex.nl

Follow Us:

Stay in Touch: