Het digitale tijdperk is al geruimte tijd geleden aangebroken echter zien we hier in winkelcentra en winkelstraten nog maar weinig van terug. Hier en daar een informatiezuil of een groot informatiescherm en daar blijft het bij. Dat is jammer want de mogelijkheden zijn ongekend en worden nog maar minimaal gebruikt. Hoe professioneel zijn de websites tegenwoordig. Mooi en aantrekkelijk en het belangrijkste: het gehele aanbod is voor iedereen toegankelijk. Jammer genoeg moet je wel “surfen” om dit alles te zien. Met het ouderwetse wandelen of flaneren langs winkels en etalages kom je dit niet tegen. Met de huidige etalages wordt het aanbod maar beperkt uitgestald daarbij kost de aankleding veel geld en is het vaak ook nog eens tijdrovend.

Het is tijd voor een digitale revolutie in de etalages. Synex biedt hiervoor de oplossing, Digitale Displays en door een lage prijs bereikbaar voor iedereen. Een Digitale Display maakt het mogelijk om aantrekkelijk te laten zien wat er in de aanbieding is, tevens is het mogelijk om meer te laten zien dan er in de etalage uitgestald kan worden. Zonder dure pamfletten of posters die wekelijks of maandelijk gedrukt moeten worden.

Een Digitale Display verhoogt de attractiviteit van de etalage, daarbij is het opvallend als er continue iets veranderd, de aandacht van het passerende publiek wordt getrokken, men zal in de etalage komen kijken en blijven kijken. En daar zijn etalages precies voor bedoeld.

Spring eruit ten opzichte van de concurrentie met een Digitale Display!

Close Panel

Contact Us:

+31 6 280 240 61

Call us Anytime

info@synex.nl

info@synex.nl

Follow Us:

Stay in Touch: