Specialisme in vormgeving èn techniek
Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor een betaalbare prijs een professionele website bouwt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voorzien wij uw website van een prachtig grafisch ontwerp, ook dragen wij er zorg voor dat achter deze vormgeving solide en beproefde technieken schuil gaan.

Voor onze webapplicaties maken we gebruik van de webstandaarden van het W3C. Door deze standaarden worden websites sneller weergegeven en zijn deze beter toegankelijk voor alle internet gebruikers.

Voor klein èn voor groot
Synex Media bouwt zowel eenvoudige websites als uitgebreide Webshops met Content Management Systeem (CMS) voor eenvoudig onderhoud.

Filosofie
Synex Media bouwt voor en met u. Als klant staat u op de eerste plaats. Wanneer u met ons kennis maakt zullen we in eerste instantie goed nagaan wat u wilt en wat uw wensen zijn. Dit houdt in dat u gedurende het proces een aantal malen betrokken zal worden bij het ontwikkelingsproces.

Op deze manier houden wij goed in de gaten dat u uiteindelijk datgene krijgt wat u wenst. Gedurende het project staan wij klaar voor uw suggesties.

Geïnteresseerd?
Neem gerust vrijblijvend met ons contact op dan kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek meer over onze organisatie en werkwijze vertellen.

U kunt ook onze blog bezoeken waar wij regelmatig interessante artikelen plaatsen en u op de hoogte houden van onze projecten. Als u ons volgt via ons Twitter-account ziet u heel gemakkelijk wanneer er een nieuwe update is.

Close Panel

Contact Us:

+31 6 280 240 61

Call us Anytime

info@synex.nl

info@synex.nl

Follow Us:

Stay in Touch: