Vooruitblik op winkelen in 2025 (scenario 3)

De Nederlandse Raad voor Winkelcentra (NRW) neemt ons in drie filmpjes mee naar winkelen in 2025. De afgelopen twee weken het eerste en tweede deel. Vandaag deel drie: winkelicious. Er wordt gesuggereerd dat het Nederland voor de wind gaat. De arbeidsmarkt ziet er goed uit. Iedereen die wil werken kan ook werken. Er is een tekort aan werknemers in de zorg, het onderwijs en in de retail. De rol van de vastgoedeigenaar is veranderd van verhuurder van panden naar een aanbieder van beleving. De vastgoedwereld laat zich inspireren door de reiswereld. Last minute huur en business class huur zijn volgens de ‘toekomstvoorspellers’ nieuwe huurconcepten. Panden worden op verschillende momenten van de dag door verschillende ondernemers gehuurd. Kijk en luister hieronder naar dit scenario. Wat vind jij ervan?

 

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>